Home

Welkom op de site van Baukje Exler!

 Kunstenares gespecialiseerd in oliepastel

Cursussen en workshops 2017 staan op de site!
Alle vaste cursussen, workshops en inloopochtenden voor 2017 staan in de agenda op de site. Nieuw in het seizoen winter & voorjaar 2017 is een korte cursus gericht op beginners of mensen met weinig ervaring met oliepastel. Maar ook mensen die een heel cursusblok te lang vinden of op de wachtlijst staan, zijn van harte welkom. Je kunt 5 aaneengesloten weken deelnemen van 18 januari tot en met 15 februari. Meld je dus snel aan! En wegens succes komt de oliepastel op hout workshop er weer aan: op 10, 17 en 24 mei gaan we wederom aan de slag hiermee.

Nu te koop: kleurrijke, sfeervolle posters met unieke beschilderde lijstenp1050973
Naast mijn gedrukte kaarten kun je in mijn webshop met ingang van 26 oktober kleurrijke, sfeervolle posters bestellen. Posters op A4- en A3-formaat zonder lijst. Tevens zijn deze posters te bestellen inclusief een unieke mee geschilderde lijst die de schildering diepte geeft en de poster op een origineel oliepastel schilderij doet lijken. De lijsten zijn van De Noest en de posters passen hier naadloos in. Moederliefde inclusief meegeschilderde lijst (rechts), Herfsttafereel en de Vierseizoenenboom (onderstaand met lijst) zijn allemaal te bestellen in mijn webshop. Paasweide en Pluizenbollenfeest completeren de nieuwste serie. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de kaarten vindt.

p1050975 p1050978

Nieuwe kaarten!
Mijn totale collectie gedrukte kaarten bestaat uit 86 kaarten, maar er bestaat altijd ruimte voor nieuwe exemplaren. Daarom heb ik drie nieuwe kaarten ontworpen: Heks met ketel, Kabouter met lantaarn en Onderwaterwereld. Deze kun je in mijn webshop kopen en binnenkort bij diverse (web)winkels in Nederland en daar buiten. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de kaarten vindt.

hekje-met-ketel kabouter-met-lantaarn onderwaterwereld

 

 

 

 

 

Sinterklaas kaarten in de aanbieding!
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan…… Koop nu Sinterklaas kaarten tegen een aantrekkelijke korting in mijn webwinkel. Je krijgt maar liefst 33% korting op de normale prijs van € 0,90 per kaart dus grijp je kans! Klik op ‘webwinkel‘ om de verschillende aanbiedingen te ontdekken en aan te schaffen tegen deze mooie prijs. Gedrukte kunstkaarten kun je zonder verzendkosten bestellen. En betalen doe je eenvoudig en veilig met Ideal. En sinds een tijdje ook met PayPal.

Nieuwe oliepastel op hout schilderingenHerfsttafereel
In mijn webshop heb ik diverse nieuwe oliepastel schilderingen op hout opgenomen. Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan. Binnenkort geef ik een workshop oliepastel schilderen op hout. Schrijf je op tijd in, want het stroomt snel vol.

Inloopochtend & halve dag workshop
De inloopochtenden zijn bedoeld om vrij te werken, maar met persoonlijke begeleiding. Op 2 december is er een halve dag workshop schilderen met oliepastel. De volgende inloopochtend staat gepland op 9 december. De agenda is altijd up to date.  Schrijf je tijdig in, want zowel de inloopochtenden als workshops zitten snel vol. Tot gauw bij een van de inloopochtenden of workshops!

Exposities
Al vanaf de lente zijn een aantal van mijn werken te zien in het Helicon gebouw aan de Socrateslaan 22 in Zeist. Diverse organisaties waaronder Het Kleine Volkje en Antroposofisch Consultatiebureau Widar kennen de Helicon als thuisbasis en dit gebouw vormt een prachtig decor voor mijn werken. Daarnaast is mijn werk onder andere te zien in U97 aan de Utrechtseweg en Yoga & More aan de Slotlaan. Beiden gelegen in Zeist.

Nieuwe werken
Volg nieuwe werken via deze site, mijn Facebook pagina of via de ‘prikborden’ op mijn Pinterest pagina’s. Inmiddels heb ik duizenden pins op mijn Pinterest pagina’s staan dus neem eens een kijkje in deze leuke vorm van social media. En volg me via Instagram waarop ik vaak nieuwe werken en producten post of foto’s zet die mij inspireren. En jou wellicht ook. Zoek in Instagram op ‘atelierexler’.

Strippenkaart
Denk je erover om als jongere of volwassene minimaal vier keer de inloopochtend of inloopmiddag te bezoeken, koop dan een strippenkaart! Je korting bedraagt 5 euro, waardoor je slechts € 55,- voor 4 lessen betaalt in plaats van € 60,-. Je krijgt een strippenkaart in handzaam formaat, zodat deze eenvoudig in je portemonnee mee kan. Neem contact op per mail of via de site als je interesse hebt. Bellen mag natuurlijk ook.