Home

Welkom op de site van Baukje Exler!

 Kunstenares gespecialiseerd in oliepastel

Vrolijk Pasen
Pasen staat voor de deur dus ik wil graag iedereen alvast een vrolijk Pasen toewensen. Maak Pasen warm en sfeervol met mijn nieuwe poster: de Paasweide. Met of zonder lijst een prachtige aanvulling op je jaartafel of met lijst een mooie verrijking voor kinderkamer of het kinderdagverblijf. Ook Pluizenbollenfeest is nieuw. Daarnaast zijn in mijn webwinkel de Paaskaarten in de aanbieding. Koop ze nu met een mooie korting!

Baukje Exler in Oefeningenboek voor kunstzinnige therapie
Het Oefeningenboek voor kunstzinnige therapie ligt binnenkort in de winkel. Ik heb een bijdrage geleverd in de vorm van een oefening met oliepastel. Verschillende werken van mij zijn gebruikt voor de vormgeving. Klaartje de Vetter en Marjolein Dorresteijn hebben ziel en zaligheid in dit boek gestopt met hulp van velen. Hopelijk inspireert het kunstzinnig therapeuten in het hele land.

Nieuw werk
Het nieuwe jaar inspireert om met nieuwe werken aan de slag te gaan. Ik ben met zowel oliepastel als acryl aan de slag gegaan. Onderstaand mijn nieuwste werken, 2 in oliepastel en 1 in acryl (rechts). De eerste schildering heb ik tevens als de nieuwe header voor mijn website gekozen.

Horizon roestbruin  Foto100  Landschap

Nieuw oliepastel op hout werk
Oliepastel op hout is één van de technieken die ik aanbied. Zelf vind ik het ook heel leuk om met oliepastel op hout te werken. Zo heb ik weer drie nieuwe werken toegevoegd aan mijn collectie: een om de winter nog vast te houden, één met een knipoog naar de lente en de laatste is een abstract schildering. Deze werken kun je in mijn webwinkel bestellen.

Roodborstje op hout   Hertje op hout  Abstract landschap

Vervolg op verkorte beginnerscursus
Nieuw dit jaar is een verkorte cursus schilderen met oliepastel op vijf woensdagochtenden. Deze bevalt zo goed, dat ik deze nogmaals organiseer. Op 15 maart start de volgende serie dus schrijf je snel in. En verder ben je van harte welkom tijdens inloopochtenden, halve dagworkshops en workshops waarbij we oliepastel combineren met andere technieken. Check de agenda om je in te schrijven.

Kleurrijke, sfeervolle posters met unieke beschilderde lijsten
Naast mijn gedrukte kaarten kun je in mijn webshop kleurrijke, sfeervolle posters bestellen. Posters op A4- en A3-formaat zonder lijst. Tevens zijn deze posters te bestellen inclusief een unieke mee geschilderde lijst die de schildering diepte geeft en de poster op een origineel oliepastel schilderij doet lijken. De lijsten zijn van De Noest en de posters passen hier naadloos in. Paasweide, Pluizenbollenfeest, Herfsttafereel en de Vierseizoenenboom zijn te bestellen in mijn webshop. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de posters vindt.

p1050975p1050978

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe kaarten!
Mijn totale collectie gedrukte kaarten bestaat uit 86 kaarten, maar er bestaat altijd ruimte voor nieuwe exemplaren. Daarom heb ik drie nieuwe kaarten ontworpen: Heks met ketel, Kabouter met lantaarn en Onderwaterwereld. Deze kun je in mijn webshop kopen en binnenkort bij diverse (web)winkels in Nederland en daar buiten. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de kaarten vindt.

hekje-met-ketel kabouter-met-lantaarn onderwaterwereld

 

 

 

 

 

Winterkaarten in de aanbieding!
Koop nu Winterkaarten tegen een aantrekkelijke korting in mijn webwinkel. Je krijgt maar liefst 33% korting op de normale prijs van € 0,90 per kaart dus grijp je kans! Klik op ‘webwinkel‘ om de verschillende aanbiedingen te ontdekken en aan te schaffen tegen deze mooie prijs. Gedrukte kunstkaarten kun je zonder verzendkosten bestellen. En betalen doe je eenvoudig en veilig met Ideal. En sinds een tijdje ook met PayPal.

Exposities
Al vanaf de lente zijn een aantal van mijn werken te zien in het Helicon gebouw aan de Socrateslaan 22 in Zeist. Diverse organisaties waaronder Het Kleine Volkje en Antroposofisch Consultatiebureau Widar kennen de Helicon als thuisbasis en dit gebouw vormt een prachtig decor voor mijn werken. Daarnaast is mijn werk onder andere te zien in U97 aan de Utrechtseweg en Yoga & More aan de Slotlaan. Beiden gelegen in Zeist.

Nieuwe werken
Volg nieuwe werken via deze site, mijn Facebook pagina of via de ‘prikborden’ op mijn Pinterest pagina’s. Inmiddels heb ik duizenden pins op mijn Pinterest pagina’s staan dus neem eens een kijkje in deze leuke vorm van social media. En volg me via Instagram waarop ik vaak nieuwe werken en producten post of foto’s zet die mij inspireren. En jou wellicht ook. Zoek in Instagram op ‘atelierexler’.

Strippenkaart
Denk je erover om als jongere of volwassene minimaal vier keer de inloopochtend of inloopmiddag te bezoeken, koop dan een strippenkaart! Je korting bedraagt 5 euro, waardoor je slechts € 55,- voor 4 lessen betaalt in plaats van € 60,-. Je krijgt een strippenkaart in handzaam formaat, zodat deze eenvoudig in je portemonnee mee kan. Neem contact op per mail of via de site als je interesse hebt. Bellen mag natuurlijk ook.