Home

Welkom op de site van Baukje Exler!

Kunstenares gespecialiseerd in oliepastel

Expositie
Vanaf 10 juli is in de Pauluskerk in Driebergen de expositie van de Kleine Kunstenaars van Atelier Exler te zien. Dit zijn schilderijen die zijn gemaakt door de kinderen van de dinsdag- en woensdaggroep. De expositie was eerder bij Heger Van der Berg in Zeist te zien.

Instagram
Volg je me al op Instagram? Op Instagram zie je altijd de nieuwste werken waar ik mee aan de slag ben en tref je sfeervolle impressies van cursus- en workshopresultaten aan. Klik hier om naar mijn Instagram account te gaan. Het is natuurlijk nog eenvoudiger om via je smartfone de Instagram app te downloaden en zo toegang tot de informatie te krijgen.

Nieuwste werken
Onderstaand mijn nieuwste werken die je kunt kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

 

 

 

 
Alle cursussen en workshops voor het najaar 2018 staan op de site!
Alle cursussen en workshops voor het najaar 2018 staan op de site. Check agenda voor alle info. Ook kun je op de cursussen- en workshoppagina allerlei info ((klik op de plusjes voor meer info) vinden zoals de cursusdagen, -tijden en de kosten.

Koop nu zomerkaarten met € 0,30 korting per kaart
Wil je een sfeervolle voorjaarskaart aan je familie, vrienden en/of relaties versturen? Ga naar mijn webwinkel voor mijn kaartencollectie die inmiddels uit vele kaarten bestaat. Diverse kaarten zijn nu verkrijgbaar voor slechts € 0,65 per stuk. Dat is € 0,30 goedkoper dan normaal! Gedrukte kunstkaarten kun je zonder verzendkosten bestellen. En betalen doe je eenvoudig en veilig met Ideal. Sinds een tijdje kun je ook met PayPal, Visa of Mastercard betalen.

Belgische klanten kunnen met Bancontact betalen in de webshop
Belgische klanten kunnen heel eenvoudig gedrukte kaarten en andere producten bestellen in mijn webwinkel. Speciaal voor Belgische klanten kan er betaald worden met Bancontact, de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Ook voor klanten uit België geldt een minimale ordergrootte van € 12,50, maar voor de rest zijn er geen restricties om van het uitgebreide aanbod te profiteren :-).

Nieuwe kaarten!
Mijn totale collectie gedrukte kaarten bestaat uit 89 kaarten, maar er is altijd ruimte voor nieuwe exemplaren. Daarom heb ik, mede op verzoek van winkels en andere klanten drie nieuwe kaarten ontworpen: Sint-Jansvuur, De Draak en Twee Kabouters aan het werk. De kaarten kun je in mijn webshop kopen en binnenkort bij diverse (web)winkels in Nederland en daar buiten. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de kaarten vindt.

 

 

 

 

Heb je al eens kunstuitleen overwogen?
Voor slechts € 65,00 kun je bij Atelier Exler een schilderij voor een half jaar huren. Hoe werkt dit precies? Je huurt een schilderij voor minimaal 6 maanden. Na elke 6 maanden kun je de huur verlengen voor hetzelfde schilderij of een ander schilderij huren. Als je gedurende de totale huurperiode eenzelfde schilderij huurt en de huurbedragen in die periode bij elkaar opgeteld de totale verkoopprijs (zoals gecommuniceerd bij de eerste termijn) overstijgen, is het schilderij van jou! Daarmee is een origineel werk van Baukje toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Kom langs tijdens de open dag of neem contact op over de mogelijkheden.

Nieuw werk
Het nieuwe jaar inspireert om met nieuwe werken aan de slag te gaan. Ik ben met zowel oliepastel als acryl aan de slag gegaan. Onderstaand mijn nieuwste werken. De eerste schildering heb ik tevens als de nieuwe header voor mijn website gekozen. Volg nieuwe werken via deze site, mijn Facebook pagina of via de ‘prikborden’ op mijn Pinterest pagina’s. Inmiddels heb ik duizenden pins op mijn Pinterest pagina’s staan dus neem eens een kijkje in deze leuke vorm van social media. En volg me via Instagram waarop ik vaak nieuwe werken en producten post of foto’s zet die mij inspireren. En jou wellicht ook. Zoek in Instagram op ‘atelierexler’

Horizon roestbruin  Foto100  

Nieuw oliepastel op hout werk
Oliepastel op hout is één van de technieken die ik aanbied. Zelf vind ik het ook heel leuk om met oliepastel op hout te werken. Zo heb ik weer drie nieuwe werken toegevoegd aan mijn collectie: een om de winter nog vast te houden, één met een knipoog naar de lente en de laatste is een abstract schildering. Deze werken kun je in mijn webwinkel bestellen.

Roodborstje op hout   Hertje op hout  Abstract landschap

Kleurrijke, sfeervolle posters met unieke beschilderde lijsten
Naast mijn gedrukte kaarten kun je in mijn webshop kleurrijke, sfeervolle posters bestellen. Posters op A4- en A3-formaat zonder lijst. Tevens zijn deze posters te bestellen inclusief een unieke mee geschilderde lijst die de schildering diepte geeft en de poster op een origineel oliepastel schilderij doet lijken. De lijsten zijn van De Noest en de posters passen hier naadloos in. Paasweide, Pluizenbollenfeest, Herfsttafereel en de Vierseizoenenboom zijn te bestellen in mijn webshop. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de posters vindt.

p1050975p1050978

 

 

 

 

 

 

Exposities
Al vanaf de lente 2016 zijn een aantal van mijn werken te zien in het Helicon gebouw aan de Socrateslaan 22 in Zeist. Diverse organisaties waaronder Het Kleine Volkje en Antroposofisch Consultatiebureau Widar kennen de Helicon als thuisbasis en dit gebouw vormt een prachtig decor voor mijn werken. Daarnaast is mijn werk onder andere te zien in U97 aan de Utrechtseweg en Yoga & More aan de Slotlaan. Beiden gelegen in Zeist.

Strippenkaart
Denk je erover om als jongere of volwassene minimaal vier keer de inloopochtend of inloopmiddag te bezoeken, koop dan een strippenkaart! Je korting bedraagt 5 euro, waardoor je slechts € 55,- voor 4 lessen betaalt in plaats van € 60,-. Je krijgt een strippenkaart in handzaam formaat, zodat deze eenvoudig in je portemonnee mee kan. Neem contact op per mail of via de site als je interesse hebt. Bellen mag natuurlijk ook.