Home

Welkom op de site van Baukje Exler!

Kunstenares gespecialiseerd in oliepastel

Kunstroute Zeist 2017
Het is bijna zover: nog drie en een halve week en dan start de Kunstroute in Zeist en Austerlitz. Dit jaar neem ik weer deel. Je bent van harte welkom in mijn atelier! Ook de Kunstroute gaat mee met zijn tijd. Daarom geen papieren brochure meer, maar een digitale versie. Klik hier om naar de brochure te gaan. En om van atelier naar atelier te gaan, is er nu ook een handige gratis app (ISSUU) voor iOs of Android, zodat je ook op je mobiel het informatieboekje kunt raadplegen.

Dagworkshop
Om het seizoen weer geïnspireerd te starten, verzorgt Baukje naast het Heegweekend een dagworkshop schilderen met oliepastel op 16 september. Meld je snel aan en maak kennis met oliepastel of verdiep je vaardigheden. Meer details vind je in de agenda. Kosten: € 80,00 pp.

Nieuwe kaarten!
Mijn totale collectie gedrukte kaarten bestaat uit 89 kaarten, maar er bestaat altijd ruimte voor nieuwe exemplaren. Daarom heb ik vijf nieuwe kaarten ontworpen: Herfstbos, de Vierseizoenenboom, Hertjes in het bos, Kerstfeest in het bos en de Eskimo . Zowel Herfstbos als de Vierseizoenenboom zijn ook in postervorm te krijgen. De kaarten kun je in mijn webshop kopen en binnenkort bij diverse (web)winkels in Nederland en daar buiten. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de kaarten vindt.

 

 

 

Heb je al eens kunstuitleen overwogen?
Voor slechts € 65,00 kun je bij Atelier Exler een schilderij voor een half jaar huren. Hoe werkt dit precies? Je huurt een schilderij voor minimaal 6 maanden. Na elke 6 maanden kun je de huur verlengen voor hetzelfde schilderij of een ander schilderij huren. Als je gedurende de totale huurperiode eenzelfde schilderij huurt en de huurbedragen in die periode bij elkaar opgeteld de totale verkoopprijs (zoals gecommuniceerd bij de eerste termijn) overstijgen, is het schilderij van jou! Daarmee is een origineel werk van Baukje toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Kom langs tijdens de open dag of neem contact op over de mogelijkheden.

De najaarcursussen staan al op de site!
In de agenda zijn alle cursussen voor het najaar opgenomen, inclusief de inloopochtenden, een halve dagworkshop oliepastel 0p 17 november en een tweedaagse acrylworkshop in december. Ook de nieuwe prijzen zijn opgenomen op de cursussen- en workshoppagina.

Baukje Exler in Oefeningenboek voor kunstzinnige therapie
Het Oefeningenboek voor kunstzinnige therapie ligt binnenkort in de winkel. Ik heb een bijdrage geleverd in de vorm van een oefening met oliepastel. Verschillende werken van mij zijn gebruikt voor de vormgeving. Klaartje de Vetter en Marjolein Dorresteijn hebben ziel en zaligheid in dit boek gestopt met hulp van velen. Hopelijk inspireert het kunstzinnig therapeuten in het hele land.

Nieuw werk
Het nieuwe jaar inspireert om met nieuwe werken aan de slag te gaan. Ik ben met zowel oliepastel als acryl aan de slag gegaan. Onderstaand mijn nieuwste werken. De eerste schildering heb ik tevens als de nieuwe header voor mijn website gekozen. Volg nieuwe werken via deze site, mijn Facebook pagina of via de ‘prikborden’ op mijn Pinterest pagina’s. Inmiddels heb ik duizenden pins op mijn Pinterest pagina’s staan dus neem eens een kijkje in deze leuke vorm van social media. En volg me via Instagram waarop ik vaak nieuwe werken en producten post of foto’s zet die mij inspireren. En jou wellicht ook. Zoek in Instagram op ‘atelierexler’

Horizon roestbruin  Foto100  

Nieuw oliepastel op hout werk
Oliepastel op hout is één van de technieken die ik aanbied. Zelf vind ik het ook heel leuk om met oliepastel op hout te werken. Zo heb ik weer drie nieuwe werken toegevoegd aan mijn collectie: een om de winter nog vast te houden, één met een knipoog naar de lente en de laatste is een abstract schildering. Deze werken kun je in mijn webwinkel bestellen.

Roodborstje op hout   Hertje op hout  Abstract landschap

Kleurrijke, sfeervolle posters met unieke beschilderde lijsten
Naast mijn gedrukte kaarten kun je in mijn webshop kleurrijke, sfeervolle posters bestellen. Posters op A4- en A3-formaat zonder lijst. Tevens zijn deze posters te bestellen inclusief een unieke mee geschilderde lijst die de schildering diepte geeft en de poster op een origineel oliepastel schilderij doet lijken. De lijsten zijn van De Noest en de posters passen hier naadloos in. Paasweide, Pluizenbollenfeest, Herfsttafereel en de Vierseizoenenboom zijn te bestellen in mijn webshop. Laat op mijn Facebook pagina weten wat je van de posters vindt.

p1050975p1050978

 

 

 

 

 

 

Seizoenskaarten in de aanbieding!
Koop nu diverse kaarten tegen een aantrekkelijke korting in mijn webwinkel. Je krijgt maar liefst 33% korting op de normale prijs van € 0,90 per kaart dus grijp je kans! Klik op ‘webwinkel‘ om de verschillende aanbiedingen te ontdekken en aan te schaffen tegen deze mooie prijs. Gedrukte kunstkaarten kun je zonder verzendkosten bestellen. En betalen doe je eenvoudig en veilig met Ideal. En sinds een tijdje ook met PayPal.

Exposities
Al vanaf de lente 2016 zijn een aantal van mijn werken te zien in het Helicon gebouw aan de Socrateslaan 22 in Zeist. Diverse organisaties waaronder Het Kleine Volkje en Antroposofisch Consultatiebureau Widar kennen de Helicon als thuisbasis en dit gebouw vormt een prachtig decor voor mijn werken. Daarnaast is mijn werk onder andere te zien in U97 aan de Utrechtseweg en Yoga & More aan de Slotlaan. Beiden gelegen in Zeist.

Strippenkaart
Denk je erover om als jongere of volwassene minimaal vier keer de inloopochtend of inloopmiddag te bezoeken, koop dan een strippenkaart! Je korting bedraagt 5 euro, waardoor je slechts € 55,- voor 4 lessen betaalt in plaats van € 60,-. Je krijgt een strippenkaart in handzaam formaat, zodat deze eenvoudig in je portemonnee mee kan. Neem contact op per mail of via de site als je interesse hebt. Bellen mag natuurlijk ook.