Overzicht Werk

Geïnteresseerd in een schilderij van Baukje Exler?
Op deze pagina tref je in de galerieën een deel van Baukjes werk aan. Regelmatig worden werken toegevoegd aan en verwijderd uit de getoonde collectie. Bezoek het atelier voor meer schilderijen. Of stuur een berichtje via de contactpagina als je interesse hebt om een werk te kopen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Maak kennis met kunstuitleen
Vind je de aanschaf in één keer een te grote uitgave of houd je bijvoorbeeld van afwisseling aan de muur? Kies dan voor kunstuitleen als je een bestaand schilderij wilt lenen. Voor slechts € 65,00 per half jaar heb je een mooi kunstwerk aan de muur. Je kunt het zo lang huren als je wilt. Het schilderij wordt echter van jou als alle voldane huurtermijnen bij elkaar opgeteld gelijk zijn aan de aanschafprijs van het schilderij. Vind je een schilderij niet meer passend of ben je er op uitgekeken? Dan huur je gewoon een nieuw schilderij. De eerder voldane huurbedragen tellen dan niet mee bij een eventuele aanschaf. Neem contact voor de mogelijkheden.

Koop op afbetaling als je het een te groot bedrag in één keer vindt
In geval van een nieuw schilderij kun je ook voor koop op afbetaling kiezen. Na de laatste betaalde termijn is het schilderij van jou.